Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.)

Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark de Lange Twee, Oosterstraat 30 in Sauwerd.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) in Sauwerd

Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) is een Voetbalclub gelegen in Sauwerd op Sportpark de Lange Twee, Oosterstraat 30.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sauwerd? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sauwerd. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) in Sauwerd is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark de Lange Twee, Oosterstraat 30 in Sauwerd. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sauwerd of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.). Je kan Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvsios.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Succes Is Ons Streven" (S.I.O.S.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Succes Is Ons Streven” (S.I.O.S.)

Bezoekers bekeken ook