Voetbalvereniging Kerkwijk

Voetbalvereniging Kerkwijk is een Voetbalclub gelegen aan Molenstraat 41 in Kerkwijk.

Meer informatie over Voetbalvereniging Kerkwijk in Kerkwijk

Voetbalvereniging Kerkwijk is een Voetbalclub gelegen in Kerkwijk op Molenstraat 41.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kerkwijk? Dan ben je bij Voetbalvereniging Kerkwijk op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Kerkwijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Kerkwijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kerkwijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Kerkwijk om lid te worden. 

Voetbalvereniging Kerkwijk in Kerkwijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Molenstraat 41 in Kerkwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kerkwijk of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Kerkwijk. Je kan Voetbalvereniging Kerkwijk telefonisch bereiken op: 31 418 642 504 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvkerkwijk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Kerkwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Kerkwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Kerkwijk

Bezoekers bekeken ook