Voetbalvereniging Herkingen '55

Voetbalvereniging Herkingen '55 is een Voetbalclub gelegen aan Stoofweg 2 in Herkingen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Herkingen '55 in Herkingen

Voetbalvereniging Herkingen '55 is een Voetbalclub gelegen in Herkingen op Stoofweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Herkingen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Herkingen '55 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Herkingen '55 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Herkingen '55 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Herkingen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Herkingen '55 om lid te worden. 

Voetbalvereniging Herkingen '55 in Herkingen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Stoofweg 2 in Herkingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herkingen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Herkingen '55. Je kan Voetbalvereniging Herkingen '55 telefonisch bereiken op: 31 187 669 338 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.herkingen55.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Herkingen '55? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Herkingen '55 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Herkingen ’55

Bezoekers bekeken ook