Sportpark Zegersloot - SV ARC

Sportpark Zegersloot - SV ARC is een Voetbalclub gelegen aan Olympiaweg 6 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Sportpark Zegersloot - SV ARC in Alphen aan den Rijn

Sportpark Zegersloot - SV ARC is een Voetbalclub gelegen in Alphen aan den Rijn op Olympiaweg 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Sportpark Zegersloot - SV ARC op de juiste plek. Bij Sportpark Zegersloot - SV ARC hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark Zegersloot - SV ARC kun je in een leuk voetbalteam spelen in Alphen aan den Rijn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark Zegersloot - SV ARC om lid te worden. 

Sportpark Zegersloot - SV ARC in Alphen aan den Rijn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Olympiaweg 6 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Sportpark Zegersloot - SV ARC. Je kan Sportpark Zegersloot - SV ARC telefonisch bereiken op: 31 172 472 770 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svarc.nl/

Hoe kom je bij Sportpark Zegersloot - SV ARC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Zegersloot - SV ARC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark Zegersloot – SV ARC

Bezoekers bekeken ook