R.K. Voetbalvereniging Keldonk

R.K. Voetbalvereniging Keldonk is een Vereniging of organisatie gelegen aan De Koulberg, Kampweg 13 in Erp.

Meer informatie over R.K. Voetbalvereniging Keldonk in Erp

R.K. Voetbalvereniging Keldonk is een Vereniging of organisatie gelegen in Erp op De Koulberg, Kampweg 13.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Erp? Dan ben je bij R.K. Voetbalvereniging Keldonk op de juiste plek. Bij R.K. Voetbalvereniging Keldonk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Voetbalvereniging Keldonk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Erp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Voetbalvereniging Keldonk om lid te worden. 

R.K. Voetbalvereniging Keldonk in Erp is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan De Koulberg, Kampweg 13 in Erp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Erp of niet, iedereen is welkom bij R.K. Voetbalvereniging Keldonk. Je kan R.K. Voetbalvereniging Keldonk telefonisch bereiken op: 31 413 213 573 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rkvv-keldonk.nl/

Hoe kom je bij R.K. Voetbalvereniging Keldonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Voetbalvereniging Keldonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Voetbalvereniging Keldonk

Bezoekers bekeken ook