Voetbal Vereniging Astrani

Voetbal Vereniging Astrani is een Voetbalclub gelegen aan Klapwijkse Zoom 322 in Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Astrani in Berkel en Rodenrijs

Voetbal Vereniging Astrani is een Voetbalclub gelegen in Berkel en Rodenrijs op Klapwijkse Zoom 322.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Astrani op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Astrani hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Astrani kun je in een leuk voetbalteam spelen in Berkel en Rodenrijs. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Astrani om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Astrani in Berkel en Rodenrijs is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Klapwijkse Zoom 322 in Berkel en Rodenrijs. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Berkel en Rodenrijs of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Astrani. Je kan Voetbal Vereniging Astrani telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Astrani? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Astrani het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Astrani

Bezoekers bekeken ook