Voetbalvereniging De Bocht '80

Voetbalvereniging De Bocht '80 is een Voetbalclub gelegen aan Oude Grintweg 82 in Oirschot.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Bocht '80 in Oirschot

Voetbalvereniging De Bocht '80 is een Voetbalclub gelegen in Oirschot op Oude Grintweg 82.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oirschot? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Bocht '80 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Bocht '80 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Bocht '80 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oirschot. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Bocht '80 om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Bocht '80 in Oirschot is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Oude Grintweg 82 in Oirschot. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oirschot of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Bocht '80. Je kan Voetbalvereniging De Bocht '80 telefonisch bereiken op: 31 499 572 309 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.debocht80.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Bocht '80? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Bocht '80 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Bocht ’80

Bezoekers bekeken ook