Voetbalvereniging Delfstrahuizen

Voetbalvereniging Delfstrahuizen is een Voetbalclub gelegen aan De Kampen 1 in Delfstrahuizen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Delfstrahuizen in Delfstrahuizen

Voetbalvereniging Delfstrahuizen is een Voetbalclub gelegen in Delfstrahuizen op De Kampen 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Delfstrahuizen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Delfstrahuizen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Delfstrahuizen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Delfstrahuizen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Delfstrahuizen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Delfstrahuizen om lid te worden. 

Voetbalvereniging Delfstrahuizen in Delfstrahuizen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Kampen 1 in Delfstrahuizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Delfstrahuizen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Delfstrahuizen. Je kan Voetbalvereniging Delfstrahuizen telefonisch bereiken op: 31 514 541 000 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvdelfstrahuizen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Delfstrahuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Delfstrahuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Delfstrahuizen

Bezoekers bekeken ook