Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht"

Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" is een Voetbalclub gelegen aan Doctor A.F. Philipsstraat 101 in Sittard.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" in Sittard

Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" is een Voetbalclub gelegen in Sittard op Doctor A.F. Philipsstraat 101.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sittard? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sittard. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" in Sittard is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Doctor A.F. Philipsstraat 101 in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht". Je kan Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" telefonisch bereiken op: 31 46 451 8548 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdvo.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Door Vrienden Opgericht" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Door Vrienden Opgericht”

Bezoekers bekeken ook