Voetbalvereniging De Meeuwen

Voetbalvereniging De Meeuwen is een Voetbalclub gelegen aan Westkapelseweg 24 in Zoutelande.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Meeuwen in Zoutelande

Voetbalvereniging De Meeuwen is een Voetbalclub gelegen in Zoutelande op Westkapelseweg 24.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Zoutelande? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Meeuwen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Meeuwen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Meeuwen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Zoutelande. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Meeuwen om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Meeuwen in Zoutelande is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Westkapelseweg 24 in Zoutelande. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zoutelande of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Meeuwen. Je kan Voetbalvereniging De Meeuwen telefonisch bereiken op: 31 118 561 621 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdemeeuwen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Meeuwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Meeuwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Meeuwen

Bezoekers bekeken ook