Voetbalvereniging IJ.V.C.

Voetbalvereniging IJ.V.C. is een Voetbalclub gelegen aan De Dassenboarch 25 in IJlst.

Meer informatie over Voetbalvereniging IJ.V.C. in IJlst

Voetbalvereniging IJ.V.C. is een Voetbalclub gelegen in IJlst op De Dassenboarch 25.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van IJlst? Dan ben je bij Voetbalvereniging IJ.V.C. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging IJ.V.C. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging IJ.V.C. kun je in een leuk voetbalteam spelen in IJlst. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging IJ.V.C. om lid te worden. 

Voetbalvereniging IJ.V.C. in IJlst is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Dassenboarch 25 in IJlst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJlst of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging IJ.V.C.. Je kan Voetbalvereniging IJ.V.C. telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ijvc.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging IJ.V.C.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging IJ.V.C. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging IJ.V.C.

Bezoekers bekeken ook