Stichting Sportpark hbc

Stichting Sportpark hbc is een Voetbalclub gelegen aan Cruquiusweg 39 in Heemstede.

Meer informatie over Stichting Sportpark hbc in Heemstede

Stichting Sportpark hbc is een Voetbalclub gelegen in Heemstede op Cruquiusweg 39.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Heemstede? Dan ben je bij Stichting Sportpark hbc op de juiste plek. Bij Stichting Sportpark hbc hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Sportpark hbc kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heemstede. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Sportpark hbc om lid te worden. 

Stichting Sportpark hbc in Heemstede is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Cruquiusweg 39 in Heemstede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heemstede of niet, iedereen is welkom bij Stichting Sportpark hbc. Je kan Stichting Sportpark hbc telefonisch bereiken op: 31 23 528 1934 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Stichting Sportpark hbc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sportpark hbc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Sportpark hbc

Bezoekers bekeken ook