Stichting Luilak Voetbal Boskoop

Stichting Luilak Voetbal Boskoop is een Voetbalclub gelegen aan Sprengerstraat 24 in Boskoop.

Meer informatie over Stichting Luilak Voetbal Boskoop in Boskoop

Stichting Luilak Voetbal Boskoop is een Voetbalclub gelegen in Boskoop op Sprengerstraat 24.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Boskoop? Dan ben je bij Stichting Luilak Voetbal Boskoop op de juiste plek. Bij Stichting Luilak Voetbal Boskoop hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Luilak Voetbal Boskoop kun je in een leuk voetbalteam spelen in Boskoop. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Luilak Voetbal Boskoop om lid te worden. 

Stichting Luilak Voetbal Boskoop in Boskoop is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sprengerstraat 24 in Boskoop. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boskoop of niet, iedereen is welkom bij Stichting Luilak Voetbal Boskoop. Je kan Stichting Luilak Voetbal Boskoop telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.luilakvoetbal.nl/

Hoe kom je bij Stichting Luilak Voetbal Boskoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Luilak Voetbal Boskoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Luilak Voetbal Boskoop

Bezoekers bekeken ook