Voetbalvereniging D.V.O. '60

Voetbalvereniging D.V.O. '60 is een Voetbalclub gelegen aan Sportstraat 17 in Roosendaal.

Meer informatie over Voetbalvereniging D.V.O. '60 in Roosendaal

Voetbalvereniging D.V.O. '60 is een Voetbalclub gelegen in Roosendaal op Sportstraat 17.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Voetbalvereniging D.V.O. '60 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging D.V.O. '60 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging D.V.O. '60 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Roosendaal. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging D.V.O. '60 om lid te worden. 

Voetbalvereniging D.V.O. '60 in Roosendaal is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportstraat 17 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging D.V.O. '60. Je kan Voetbalvereniging D.V.O. '60 telefonisch bereiken op: 31 165 535 106 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dvo60.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging D.V.O. '60? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging D.V.O. '60 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging D.V.O. ’60

Bezoekers bekeken ook