Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk

Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk is een Voetbalclub gelegen aan Veerstraat 7 in Erp.

Meer informatie over Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk in Erp

Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk is een Voetbalclub gelegen in Erp op Veerstraat 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Erp? Dan ben je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk op de juiste plek. Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Erp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk om lid te worden. 

Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk in Erp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Veerstraat 7 in Erp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Erp of niet, iedereen is welkom bij Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk. Je kan Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk telefonisch bereiken op: 31 492 464 202 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rksvboerdonk.nl/

Hoe kom je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms Katholieke Sportvereniging Boerdonk

Bezoekers bekeken ook