Voetbalvereniging Oliveo

Voetbalvereniging Oliveo is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark De Groene Wijdte, Sportlaan 2 in Pijnacker.

Meer informatie over Voetbalvereniging Oliveo in Pijnacker

Voetbalvereniging Oliveo is een Voetbalclub gelegen in Pijnacker op Sportpark De Groene Wijdte, Sportlaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Pijnacker? Dan ben je bij Voetbalvereniging Oliveo op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Oliveo hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Oliveo kun je in een leuk voetbalteam spelen in Pijnacker. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Oliveo om lid te worden. 

Voetbalvereniging Oliveo in Pijnacker is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark De Groene Wijdte, Sportlaan 2 in Pijnacker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Pijnacker of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Oliveo. Je kan Voetbalvereniging Oliveo telefonisch bereiken op: 31 15 369 2141 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.oliveo.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Oliveo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Oliveo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Oliveo

Bezoekers bekeken ook