Sportvereniging Terheijden

Sportvereniging Terheijden is een Voetbalclub gelegen aan Ruitersvaartseweg 1 in Terheijden.

Meer informatie over Sportvereniging Terheijden in Terheijden

Sportvereniging Terheijden is een Voetbalclub gelegen in Terheijden op Ruitersvaartseweg 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Terheijden? Dan ben je bij Sportvereniging Terheijden op de juiste plek. Bij Sportvereniging Terheijden hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Terheijden kun je in een leuk voetbalteam spelen in Terheijden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Terheijden om lid te worden. 

Sportvereniging Terheijden in Terheijden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Ruitersvaartseweg 1 in Terheijden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Terheijden of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Terheijden. Je kan Sportvereniging Terheijden telefonisch bereiken op: 31 76 593 2305 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svterheijden.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Terheijden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Terheijden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Terheijden

Bezoekers bekeken ook