Zaalvoetbal Vereniging Franeker

Zaalvoetbal Vereniging Franeker is een Voetbalclub gelegen aan Jan Rodenhuisplein 3 in Franeker.

Meer informatie over Zaalvoetbal Vereniging Franeker in Franeker

Zaalvoetbal Vereniging Franeker is een Voetbalclub gelegen in Franeker op Jan Rodenhuisplein 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Zaalvoetbal Vereniging Franeker op de juiste plek. Bij Zaalvoetbal Vereniging Franeker hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Zaalvoetbal Vereniging Franeker kun je in een leuk voetbalteam spelen in Franeker. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Zaalvoetbal Vereniging Franeker om lid te worden. 

Zaalvoetbal Vereniging Franeker in Franeker is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Jan Rodenhuisplein 3 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen is welkom bij Zaalvoetbal Vereniging Franeker. Je kan Zaalvoetbal Vereniging Franeker telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zvfonline.nl/

Hoe kom je bij Zaalvoetbal Vereniging Franeker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaalvoetbal Vereniging Franeker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Zaalvoetbal Vereniging Franeker

Bezoekers bekeken ook