Voetbalvereniging Baardwijk

Voetbalvereniging Baardwijk is een Voetbalclub gelegen aan Akkerlaan 4 in Waalwijk.

Meer informatie over Voetbalvereniging Baardwijk in Waalwijk

Voetbalvereniging Baardwijk is een Voetbalclub gelegen in Waalwijk op Akkerlaan 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Waalwijk? Dan ben je bij Voetbalvereniging Baardwijk op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Baardwijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Baardwijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Waalwijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Baardwijk om lid te worden. 

Voetbalvereniging Baardwijk in Waalwijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Akkerlaan 4 in Waalwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Waalwijk of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Baardwijk. Je kan Voetbalvereniging Baardwijk telefonisch bereiken op: 31 416 341 780 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvbaardwijk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Baardwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Baardwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Baardwijk

Bezoekers bekeken ook