R.K. Sportvereniging H.V.C.H.

R.K. Sportvereniging H.V.C.H. is een Voetbalclub gelegen aan de Braaken, Sportpark, Binnenweg 1 in Heesch.

Meer informatie over R.K. Sportvereniging H.V.C.H. in Heesch

R.K. Sportvereniging H.V.C.H. is een Voetbalclub gelegen in Heesch op de Braaken, Sportpark, Binnenweg 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Heesch? Dan ben je bij R.K. Sportvereniging H.V.C.H. op de juiste plek. Bij R.K. Sportvereniging H.V.C.H. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Sportvereniging H.V.C.H. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heesch. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Sportvereniging H.V.C.H. om lid te worden. 

R.K. Sportvereniging H.V.C.H. in Heesch is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan de Braaken, Sportpark, Binnenweg 1 in Heesch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heesch of niet, iedereen is welkom bij R.K. Sportvereniging H.V.C.H.. Je kan R.K. Sportvereniging H.V.C.H. telefonisch bereiken op: 31 412 451 166 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.hvch.nl/

Hoe kom je bij R.K. Sportvereniging H.V.C.H.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Sportvereniging H.V.C.H. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Sportvereniging H.V.C.H.

Bezoekers bekeken ook