Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81)

Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) is een Voetbalclub gelegen aan Noordzijdseweg 97A in Polsbroek.

Meer informatie over Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) in Polsbroek

Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) is een Voetbalclub gelegen in Polsbroek op Noordzijdseweg 97A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Polsbroek? Dan ben je bij Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) op de juiste plek. Bij Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Polsbroek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) om lid te worden. 

Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) in Polsbroek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Noordzijdseweg 97A in Polsbroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Polsbroek of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81). Je kan Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) telefonisch bereiken op: 31 182 309 604 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://spv81.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV'81) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Polsbroek en Vlist (SPV’81)

Bezoekers bekeken ook