Stichting Zwaluwen Jeugd Actie

Stichting Zwaluwen Jeugd Actie is een Stichting gelegen aan Waterkers 69 in Rijnsburg.

Meer informatie over Stichting Zwaluwen Jeugd Actie in Rijnsburg

Stichting Zwaluwen Jeugd Actie is een Stichting gelegen in Rijnsburg op Waterkers 69.

Ben jij opzoek naar een Stichting in de buurt van Rijnsburg? Dan ben je bij Stichting Zwaluwen Jeugd Actie op de juiste plek. Bij Stichting Zwaluwen Jeugd Actie hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Zwaluwen Jeugd Actie kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rijnsburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Zwaluwen Jeugd Actie om lid te worden. 

Stichting Zwaluwen Jeugd Actie in Rijnsburg is de plek om te voetballen. Deze Stichting is gelegen aan Waterkers 69 in Rijnsburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijnsburg of niet, iedereen is welkom bij Stichting Zwaluwen Jeugd Actie. Je kan Stichting Zwaluwen Jeugd Actie telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://zwaluwenjeugdactie.nl/

Hoe kom je bij Stichting Zwaluwen Jeugd Actie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Zwaluwen Jeugd Actie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Zwaluwen Jeugd Actie

Bezoekers bekeken ook