Velseroorder Sport Vereniging V.S.V.

Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. is een Voetbalclub gelegen aan Hofgeesterweg 14 in Velserbroek.

Meer informatie over Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. in Velserbroek

Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. is een Voetbalclub gelegen in Velserbroek op Hofgeesterweg 14.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Velserbroek? Dan ben je bij Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. op de juiste plek. Bij Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Velserbroek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. om lid te worden. 

Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. in Velserbroek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Hofgeesterweg 14 in Velserbroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Velserbroek of niet, iedereen is welkom bij Velseroorder Sport Vereniging V.S.V.. Je kan Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. telefonisch bereiken op: 31 23 537 3320 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vsv1912.nl/

Hoe kom je bij Velseroorder Sport Vereniging V.S.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Velseroorder Sport Vereniging V.S.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Velseroorder Sport Vereniging V.S.V.

Bezoekers bekeken ook