Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal

Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal is een Sportcomplex gelegen aan Horstenburgstraat 4 in Obdam.

Meer informatie over Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal in Obdam

Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal is een Sportcomplex gelegen in Obdam op Horstenburgstraat 4.

Ben jij opzoek naar een Sportcomplex in de buurt van Obdam? Dan ben je bij Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal op de juiste plek. Bij Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal kun je in een leuk voetbalteam spelen in Obdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal om lid te worden. 

Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal in Obdam is de plek om te voetballen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Horstenburgstraat 4 in Obdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Obdam of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal. Je kan Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal telefonisch bereiken op: 31 226 451 650 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.victoria-o.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Victoria Obdam Voetbal

Bezoekers bekeken ook