FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden

FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden is een Sportclub gelegen aan De Neervelden, Scheldestraat 31 in Oss.

Meer informatie over FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden in Oss

FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden is een Sportclub gelegen in Oss op De Neervelden, Scheldestraat 31.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Oss? Dan ben je bij FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden op de juiste plek. Bij FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oss. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden om lid te worden. 

FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden in Oss is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan De Neervelden, Scheldestraat 31 in Oss. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oss of niet, iedereen is welkom bij FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden. Je kan FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden telefonisch bereiken op: 31 412 631 986 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fcschadewijk.nl/

Hoe kom je bij FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FC Schadewijk - Sportpark De Neervelden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. FC Schadewijk – Sportpark De Neervelden

Bezoekers bekeken ook