Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.)

Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) is een Voetbalclub gelegen aan Deestraat 50 in Poortvliet.

Meer informatie over Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) in Poortvliet

Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) is een Voetbalclub gelegen in Poortvliet op Deestraat 50.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Poortvliet? Dan ben je bij Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) op de juiste plek. Bij Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Poortvliet. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) om lid te worden. 

Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) in Poortvliet is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Deestraat 50 in Poortvliet. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Poortvliet of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.). Je kan Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) telefonisch bereiken op: 31 166 617 080 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.voetbalsps.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (S.P.S.)

Bezoekers bekeken ook