R.K. Sportvereniging Laar

R.K. Sportvereniging Laar is een Voetbalclub gelegen aan Molenakkerdreef 101 in Weert.

Meer informatie over R.K. Sportvereniging Laar in Weert

R.K. Sportvereniging Laar is een Voetbalclub gelegen in Weert op Molenakkerdreef 101.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Weert? Dan ben je bij R.K. Sportvereniging Laar op de juiste plek. Bij R.K. Sportvereniging Laar hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Sportvereniging Laar kun je in een leuk voetbalteam spelen in Weert. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Sportvereniging Laar om lid te worden. 

R.K. Sportvereniging Laar in Weert is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Molenakkerdreef 101 in Weert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Weert of niet, iedereen is welkom bij R.K. Sportvereniging Laar. Je kan R.K. Sportvereniging Laar telefonisch bereiken op: 31 495 536 251 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svlaar.nl/

Hoe kom je bij R.K. Sportvereniging Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Sportvereniging Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Sportvereniging Laar

Bezoekers bekeken ook