R.K.v.v. Nieuw Borgvliet

R.K.v.v. Nieuw Borgvliet is een Voetbalclub gelegen aan Langs de Lijn 5 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over R.K.v.v. Nieuw Borgvliet in Bergen op Zoom

R.K.v.v. Nieuw Borgvliet is een Voetbalclub gelegen in Bergen op Zoom op Langs de Lijn 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij R.K.v.v. Nieuw Borgvliet op de juiste plek. Bij R.K.v.v. Nieuw Borgvliet hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K.v.v. Nieuw Borgvliet kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bergen op Zoom. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K.v.v. Nieuw Borgvliet om lid te worden. 

R.K.v.v. Nieuw Borgvliet in Bergen op Zoom is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Langs de Lijn 5 in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij R.K.v.v. Nieuw Borgvliet. Je kan R.K.v.v. Nieuw Borgvliet telefonisch bereiken op: 31 164 253 035 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rkvvnieuwborgvliet.nl/

Hoe kom je bij R.K.v.v. Nieuw Borgvliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.v.v. Nieuw Borgvliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K.v.v. Nieuw Borgvliet

Bezoekers bekeken ook