Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel

Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel is een Voetbalclub gelegen aan Zuideinderpark, Rooiseheide 20 in Schijndel.

Meer informatie over Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel in Schijndel

Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel is een Voetbalclub gelegen in Schijndel op Zuideinderpark, Rooiseheide 20.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Schijndel? Dan ben je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel op de juiste plek. Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Schijndel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel om lid te worden. 

Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel in Schijndel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Zuideinderpark, Rooiseheide 20 in Schijndel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schijndel of niet, iedereen is welkom bij Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel. Je kan Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel telefonisch bereiken op: 31 73 549 2027 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rksvschijndel.nl/

Hoe kom je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms Katholieke Sportvereniging Schijndel

Bezoekers bekeken ook