Sportvereniging De Valken

Sportvereniging De Valken is een Voetbalclub gelegen aan Koggeweg 45-B in Hem.

Meer informatie over Sportvereniging De Valken in Hem

Sportvereniging De Valken is een Voetbalclub gelegen in Hem op Koggeweg 45-B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hem? Dan ben je bij Sportvereniging De Valken op de juiste plek. Bij Sportvereniging De Valken hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging De Valken kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hem. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging De Valken om lid te worden. 

Sportvereniging De Valken in Hem is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Koggeweg 45-B in Hem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hem of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging De Valken. Je kan Sportvereniging De Valken telefonisch bereiken op: 31 228 542 182 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.devalken.com/

Hoe kom je bij Sportvereniging De Valken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging De Valken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging De Valken

Bezoekers bekeken ook