R.K.S.V. Olympia Schinveld

R.K.S.V. Olympia Schinveld is een Voetbalclub gelegen aan Mariabergstraat 11 in Schinveld.

Meer informatie over R.K.S.V. Olympia Schinveld in Schinveld

R.K.S.V. Olympia Schinveld is een Voetbalclub gelegen in Schinveld op Mariabergstraat 11.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Schinveld? Dan ben je bij R.K.S.V. Olympia Schinveld op de juiste plek. Bij R.K.S.V. Olympia Schinveld hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K.S.V. Olympia Schinveld kun je in een leuk voetbalteam spelen in Schinveld. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K.S.V. Olympia Schinveld om lid te worden. 

R.K.S.V. Olympia Schinveld in Schinveld is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Mariabergstraat 11 in Schinveld. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schinveld of niet, iedereen is welkom bij R.K.S.V. Olympia Schinveld. Je kan R.K.S.V. Olympia Schinveld telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.olympiaschinveld.nl/

Hoe kom je bij R.K.S.V. Olympia Schinveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.S.V. Olympia Schinveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K.S.V. Olympia Schinveld

Bezoekers bekeken ook