Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging

Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen aan Battenoordseweg 2 in Nieuwe-Tonge.

Meer informatie over Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging in Nieuwe-Tonge

Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen in Nieuwe-Tonge op Battenoordseweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nieuwe-Tonge? Dan ben je bij Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging op de juiste plek. Bij Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nieuwe-Tonge. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging om lid te worden. 

Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging in Nieuwe-Tonge is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Battenoordseweg 2 in Nieuwe-Tonge. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwe-Tonge of niet, iedereen is welkom bij Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging. Je kan Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Nieuwe Tongse Voetbal Vereniging

Bezoekers bekeken ook