Voetbalvereniging Woudsend

Voetbalvereniging Woudsend is een Sportclub gelegen aan B.W. Okmastrjitte 1A in Woudsend.

Meer informatie over Voetbalvereniging Woudsend in Woudsend

Voetbalvereniging Woudsend is een Sportclub gelegen in Woudsend op B.W. Okmastrjitte 1A.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Woudsend? Dan ben je bij Voetbalvereniging Woudsend op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Woudsend hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Woudsend kun je in een leuk voetbalteam spelen in Woudsend. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Woudsend om lid te worden. 

Voetbalvereniging Woudsend in Woudsend is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan B.W. Okmastrjitte 1A in Woudsend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Woudsend of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Woudsend. Je kan Voetbalvereniging Woudsend telefonisch bereiken op: 31 514 591 653 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvwoudsend.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Woudsend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Woudsend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Woudsend

Bezoekers bekeken ook