Voetbalvereniging Wilsum

Voetbalvereniging Wilsum is een Voetbalclub gelegen aan Van Lierweg 4 in Wilsum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Wilsum in Wilsum

Voetbalvereniging Wilsum is een Voetbalclub gelegen in Wilsum op Van Lierweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wilsum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Wilsum op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Wilsum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Wilsum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wilsum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Wilsum om lid te worden. 

Voetbalvereniging Wilsum in Wilsum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Van Lierweg 4 in Wilsum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wilsum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Wilsum. Je kan Voetbalvereniging Wilsum telefonisch bereiken op: 31 38 355 7474 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvwilsum.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Wilsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Wilsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Wilsum

Bezoekers bekeken ook