Sportvereniging Abbenes

Sportvereniging Abbenes is een Sportclub gelegen aan Van Voorstlaan 2 in Abbenes.

Meer informatie over Sportvereniging Abbenes in Abbenes

Sportvereniging Abbenes is een Sportclub gelegen in Abbenes op Van Voorstlaan 2.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Abbenes? Dan ben je bij Sportvereniging Abbenes op de juiste plek. Bij Sportvereniging Abbenes hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Abbenes kun je in een leuk voetbalteam spelen in Abbenes. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Abbenes om lid te worden. 

Sportvereniging Abbenes in Abbenes is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Van Voorstlaan 2 in Abbenes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Abbenes of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Abbenes. Je kan Sportvereniging Abbenes telefonisch bereiken op: 31 252 545 811 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svabbenes.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Abbenes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Abbenes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Abbenes

Bezoekers bekeken ook