Voetbalvereniging Willem II

Voetbalvereniging Willem II is een Voetbalclub gelegen aan Heikantlaan 110 in Tilburg.

Meer informatie over Voetbalvereniging Willem II in Tilburg

Voetbalvereniging Willem II is een Voetbalclub gelegen in Tilburg op Heikantlaan 110.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Voetbalvereniging Willem II op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Willem II hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Willem II kun je in een leuk voetbalteam spelen in Tilburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Willem II om lid te worden. 

Voetbalvereniging Willem II in Tilburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Heikantlaan 110 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Willem II. Je kan Voetbalvereniging Willem II telefonisch bereiken op: 31 13 455 4718 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.willem2.net/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Willem II? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Willem II het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Willem II

Bezoekers bekeken ook