Dongense Voetbalvereniging Concordia

Dongense Voetbalvereniging Concordia is een Voetbalclub gelegen aan Dongekant, Sportlaan 4 in Dongen.

Meer informatie over Dongense Voetbalvereniging Concordia in Dongen

Dongense Voetbalvereniging Concordia is een Voetbalclub gelegen in Dongen op Dongekant, Sportlaan 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Dongen? Dan ben je bij Dongense Voetbalvereniging Concordia op de juiste plek. Bij Dongense Voetbalvereniging Concordia hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Dongense Voetbalvereniging Concordia kun je in een leuk voetbalteam spelen in Dongen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Dongense Voetbalvereniging Concordia om lid te worden. 

Dongense Voetbalvereniging Concordia in Dongen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dongekant, Sportlaan 4 in Dongen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dongen of niet, iedereen is welkom bij Dongense Voetbalvereniging Concordia. Je kan Dongense Voetbalvereniging Concordia telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dvvc.nl/

Hoe kom je bij Dongense Voetbalvereniging Concordia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dongense Voetbalvereniging Concordia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Dongense Voetbalvereniging Concordia

Bezoekers bekeken ook