Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS)

Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) is een Vereniging of organisatie gelegen aan Eikenwal 166 in Uden.

Meer informatie over Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) in Uden

Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) is een Vereniging of organisatie gelegen in Uden op Eikenwal 166.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Uden? Dan ben je bij Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) op de juiste plek. Bij Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Uden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) om lid te worden. 

Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) in Uden is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Eikenwal 166 in Uden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Uden of niet, iedereen is welkom bij Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS). Je kan Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.covs.nl/

Hoe kom je bij Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS)

Bezoekers bekeken ook