Voetbalvereniging Waspik

Voetbalvereniging Waspik is een Voetbalclub gelegen aan Stadhoudersdijk 35 in Waspik.

Meer informatie over Voetbalvereniging Waspik in Waspik

Voetbalvereniging Waspik is een Voetbalclub gelegen in Waspik op Stadhoudersdijk 35.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Waspik? Dan ben je bij Voetbalvereniging Waspik op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Waspik hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Waspik kun je in een leuk voetbalteam spelen in Waspik. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Waspik om lid te worden. 

Voetbalvereniging Waspik in Waspik is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Stadhoudersdijk 35 in Waspik. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Waspik of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Waspik. Je kan Voetbalvereniging Waspik telefonisch bereiken op: 31 416 312 244 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Waspik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Waspik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Waspik

Bezoekers bekeken ook