Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen"

Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" is een Voetbalclub gelegen aan Laan van Poot 38c in Den Haag.

Meer informatie over Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" in Den Haag

Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Laan van Poot 38c.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" op de juiste plek. Bij Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" om lid te worden. 

Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Laan van Poot 38c in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen". Je kan Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" telefonisch bereiken op: 31 70 365 3131 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svvscheveningen.nl/

Hoe kom je bij Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scheveningse Voetbalvereniging "Scheveningen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Scheveningse Voetbalvereniging “Scheveningen”

Bezoekers bekeken ook