Voetbalvereniging Warga

Voetbalvereniging Warga is een Voetbalclub gelegen aan Sportcomplex Warga, H.J. Kooistrawei 2 in Wergea.

Meer informatie over Voetbalvereniging Warga in Wergea

Voetbalvereniging Warga is een Voetbalclub gelegen in Wergea op Sportcomplex Warga, H.J. Kooistrawei 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wergea? Dan ben je bij Voetbalvereniging Warga op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Warga hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Warga kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wergea. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Warga om lid te worden. 

Voetbalvereniging Warga in Wergea is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportcomplex Warga, H.J. Kooistrawei 2 in Wergea. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wergea of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Warga. Je kan Voetbalvereniging Warga telefonisch bereiken op: 31 58 255 2531 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvwarga.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Warga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Warga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Warga

Bezoekers bekeken ook