Voetbalvereniging DOVO

Voetbalvereniging DOVO is een Voetbalclub gelegen aan Verlengde Sportlaan 5 in Veenendaal.

Meer informatie over Voetbalvereniging DOVO in Veenendaal

Voetbalvereniging DOVO is een Voetbalclub gelegen in Veenendaal op Verlengde Sportlaan 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij Voetbalvereniging DOVO op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging DOVO hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging DOVO kun je in een leuk voetbalteam spelen in Veenendaal. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging DOVO om lid te worden. 

Voetbalvereniging DOVO in Veenendaal is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Verlengde Sportlaan 5 in Veenendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veenendaal of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging DOVO. Je kan Voetbalvereniging DOVO telefonisch bereiken op: 31 318 512 060 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dovo.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DOVO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DOVO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging DOVO

Bezoekers bekeken ook