Voetbalvereniging Vlijmense Boys

Voetbalvereniging Vlijmense Boys is een Voetbalclub gelegen aan De Hoge Heide 8 in Vlijmen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Vlijmense Boys in Vlijmen

Voetbalvereniging Vlijmense Boys is een Voetbalclub gelegen in Vlijmen op De Hoge Heide 8.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Vlijmen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Vlijmense Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Vlijmense Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Vlijmense Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Vlijmen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Vlijmense Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Vlijmense Boys in Vlijmen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Hoge Heide 8 in Vlijmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlijmen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Vlijmense Boys. Je kan Voetbalvereniging Vlijmense Boys telefonisch bereiken op: 31 73 511 2683 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vlijmenseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Vlijmense Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Vlijmense Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Vlijmense Boys

Bezoekers bekeken ook