Voetbalvereniging VDL Maassluis

Voetbalvereniging VDL Maassluis is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 1 in Maassluis.

Meer informatie over Voetbalvereniging VDL Maassluis in Maassluis

Voetbalvereniging VDL Maassluis is een Voetbalclub gelegen in Maassluis op Sportlaan 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Maassluis? Dan ben je bij Voetbalvereniging VDL Maassluis op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging VDL Maassluis hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging VDL Maassluis kun je in een leuk voetbalteam spelen in Maassluis. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging VDL Maassluis om lid te worden. 

Voetbalvereniging VDL Maassluis in Maassluis is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 1 in Maassluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maassluis of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging VDL Maassluis. Je kan Voetbalvereniging VDL Maassluis telefonisch bereiken op: 31 10 592 5144 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vdl-maassluis.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging VDL Maassluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging VDL Maassluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging VDL Maassluis

Bezoekers bekeken ook