Sportvereniging Piershil

Sportvereniging Piershil is een Voetbalclub gelegen aan Molendijk 31 in Piershil.

Meer informatie over Sportvereniging Piershil in Piershil

Sportvereniging Piershil is een Voetbalclub gelegen in Piershil op Molendijk 31.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Piershil? Dan ben je bij Sportvereniging Piershil op de juiste plek. Bij Sportvereniging Piershil hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Piershil kun je in een leuk voetbalteam spelen in Piershil. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Piershil om lid te worden. 

Sportvereniging Piershil in Piershil is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Molendijk 31 in Piershil. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Piershil of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Piershil. Je kan Sportvereniging Piershil telefonisch bereiken op: 31 186 691 888 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svpiershil.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Piershil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Piershil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Piershil

Bezoekers bekeken ook