Voetbalvereniging Valken 68

Voetbalvereniging Valken 68 is een Voetbalclub gelegen aan Duyfraklaan 9 TO in Valkenburg.

Meer informatie over Voetbalvereniging Valken 68 in Valkenburg

Voetbalvereniging Valken 68 is een Voetbalclub gelegen in Valkenburg op Duyfraklaan 9 TO.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Valkenburg? Dan ben je bij Voetbalvereniging Valken 68 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Valken 68 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Valken 68 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Valkenburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Valken 68 om lid te worden. 

Voetbalvereniging Valken 68 in Valkenburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Duyfraklaan 9 TO in Valkenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Valkenburg of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Valken 68. Je kan Voetbalvereniging Valken 68 telefonisch bereiken op: 31 71 401 3214 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.valken68.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Valken 68? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Valken 68 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Valken 68

Bezoekers bekeken ook