Voetbalvereniging Sleat

Voetbalvereniging Sleat is een Club voor Australisch football gelegen aan Spanjaardsdijk 22 in Sloten.

Meer informatie over Voetbalvereniging Sleat in Sloten

Voetbalvereniging Sleat is een Club voor Australisch football gelegen in Sloten op Spanjaardsdijk 22.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Sloten? Dan ben je bij Voetbalvereniging Sleat op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Sleat hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Sleat kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sloten. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Sleat om lid te worden. 

Voetbalvereniging Sleat in Sloten is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Spanjaardsdijk 22 in Sloten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sloten of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Sleat. Je kan Voetbalvereniging Sleat telefonisch bereiken op: 31 6 22044773 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://vvsleat.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Sleat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Sleat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Sleat

Bezoekers bekeken ook