Sportvereniging Real Sranang

Sportvereniging Real Sranang is een Voetbalclub gelegen aan Radioweg 67 in Amsterdam.

Meer informatie over Sportvereniging Real Sranang in Amsterdam

Sportvereniging Real Sranang is een Voetbalclub gelegen in Amsterdam op Radioweg 67.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Sportvereniging Real Sranang op de juiste plek. Bij Sportvereniging Real Sranang hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Real Sranang kun je in een leuk voetbalteam spelen in Amsterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Real Sranang om lid te worden. 

Sportvereniging Real Sranang in Amsterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Radioweg 67 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Real Sranang. Je kan Sportvereniging Real Sranang telefonisch bereiken op: 31 20 633 2935 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.realsranang.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Real Sranang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Real Sranang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Real Sranang

Bezoekers bekeken ook