Voetbalvereniging Roda '28 Winssen

Voetbalvereniging Roda '28 Winssen is een Voetbalclub gelegen aan Plakstraat 6 in Winssen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Roda '28 Winssen in Winssen

Voetbalvereniging Roda '28 Winssen is een Voetbalclub gelegen in Winssen op Plakstraat 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Winssen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Roda '28 Winssen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Roda '28 Winssen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Roda '28 Winssen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Winssen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Roda '28 Winssen om lid te worden. 

Voetbalvereniging Roda '28 Winssen in Winssen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Plakstraat 6 in Winssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Winssen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Roda '28 Winssen. Je kan Voetbalvereniging Roda '28 Winssen telefonisch bereiken op: 31 487 521 646 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.roda28winssen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Roda '28 Winssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Roda '28 Winssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Roda ’28 Winssen

Bezoekers bekeken ook