Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.)

Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) is een Voetbalclub gelegen aan Healwei in Opeinde.

Meer informatie over Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) in Opeinde

Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) is een Voetbalclub gelegen in Opeinde op Healwei.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Opeinde? Dan ben je bij Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Opeinde. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) om lid te worden. 

Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) in Opeinde is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Healwei in Opeinde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Opeinde of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.). Je kan Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) telefonisch bereiken op: 31 512 371 956 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvont.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Opeinde-Nijega-Tike (O.N.T.)

Bezoekers bekeken ook